Start een actie

Wil je in actie komen voor de patienten van het GHZ? Dat kan al heel eenvoudig en laagdrempelig. Op jouw manier zamel je geld of nieuwe middelen in voor bijvoorbeeld de kinderen of ouderen van ons ziekenhuis. Verkoop zelfgemaakte sieraden, bak taartjes of ga een uitdaging aan met collega's en laat je sponsoren tijdens een (sportief) evenement. Uiteraard kun je zelf ieder gewenst project kiezen, waarvoor de actie opgestart wordt.

Ga je aan de slag? Wat leuk! Wij bieden graag de nodige ondersteuning in mankracht, presentaties of bijvoorbeeld het verstrekken van promotiemateriaal. Laat het ons dus wel even weten.

Interesse?

Iedereen kan meedoen en een actie opzetten. Alleen of met een groep. Alles kan. Verzin dus een leuke actie en meld deze aan bij de stichting Vrienden van het GHZ via (0182) 50 53 94 of vriendenvanhetghz@ghz.nl

Opbrengst 

Je kunt na jouw actie de opbrengst overmaken op IBAN NL35 INGB 0657 0751 59 t.n.v. Stichting Vrienden van het GHZ te Gouda. Uiteraard kun je, na afronding van het project, altijd even een afspraak maken om te bekijken hoe het geworden is.