Knuffels voor de kleinsten

Een ziekenhuis bezoek is spannend, zeker voor een kind. Het krijgen van een knuffel helpt angstige gevoelens te verminderen bij kinderen of het is een beloning voor hun dapperheid. Daarnaast draagt het krijgen van een knuffel bij aan een positieve ervaring van het ziekenhuis, waardoor ziekenhuisbezoeken in de toekomst minder eng zullen zijn.

Knuffelplan

In het GHZ zitten we altijd te springen om knuffels voor op de SpoedEisende Hulp, maar ook bij de afdeling Longfunctieonderzoeken en bijvoorbeeld de gipskamer. In het ziekenhuis delen we graag onze mascotte Freek de Giraffe uit maar andere knuffels zijn ook welkom*. Wilt u bijdragen aan ons knuffelplan door nieuwe knuffels te schenken of het doen van een donatie? Neem dan contact met ons op

project criteria

Knuffelactie

BedrijfsVriend De Lichtfabriek Gouda en Hotel-Eetcafé Over de Brug zijn een knuffelactie gestart voor de kinderen in het GHZ. Met iedere karaf water of iedere appelpunt die zij serveren, wordt er gespaard voor Freekknuffels.

*Wegens hygiëne-eisen kunnen alleen nieuwe knuffels, die gegarandeerd niet gebruikt zijn, aangenomen worden. Dit zijn knuffels die direct van een leverancier of winkel komen.