Steun ons

Rallyrijders onderweg naar de Noordkaap

Op dit moment rijden Fred en Menno van Cape Cruising 4 Kids door sneeuw en ijs op weg naar de Noordkaap. In de uitdagende rally Navigate North hopen ze een podiumplek te behalen, maar veel belangrijker nog: een recordopbrengst aan donaties. Met de support van mascotte Freek de Giraffe, die met hen meerijdt, moet dat toch lukken!

In aanloop naar de rally hebben Fred en Menno zich niet alleen voorbereid op deze uitdagende tocht. Ze hebben ook veel bedrijven en andere sponsoren bezocht om geld in te zamelen. Daarmee willen ze vier projecten mogelijk maken die het bezoek van kinderen in het GHZ prettiger maken, zorgen voor afleiding en minder angst. Zo willen ze de wachtkamer op de poli Kindergeneeskunde een make-over geven, om kinderen en hun ouders een nog warmer welkom te geven. Daarnaast is de wens de behandelkamers op de Kinderpoli nog kindvriendelijker maken. En het zou geweldig zijn als op twee OK's speciale kinderplekken kunnen worden gerealiseerd.

Bekijk hier het filmpje van Menno, Fred en Freek in Zweden. Het is nog steeds mogelijk om deze geweldige actie te steunen en alle vier de projecten in het GHZ mogelijk te maken. Dat kan via www.capecruising4kids.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.