Steun ons

Bloemen voor patiënten Oncologie op Wereldkankerdag

Op 4 februari was het Wereldkankerdag, de dag waarop wereldwijd werd stilgestaan bij de impact van kanker. Op deze dag werden patiënten op de afdeling Oncologie opgefleurd met prachtige bloemen door de bestuursleden van Stichting De Gele Linde. Want het is niet niks als je de diagnose kanker krijgt. Met thema-avonden en andere activiteiten biedt De Gele Linde mensen met kanker een steuntje in de rug en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Bedankt voor dit mooie gebaar! 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.