Steun ons

Recordopbrengst actie Cape Cruising 4 Kids

Daar worden we even stil van... Afgelopen week ontving St. Vrienden van het GHZ een donatie van ruim € 30.000 van Fred en Menno van Cape Cruising 4 kids . Dit geweldige bedrag hebben ze opgehaald tijdens de uitdagende rally Navigate North in januari. De avonturen van Fred en Menno waren te volgen in deze nieuwsbrief en op social media. 

Allerlei bedrijven en betrokken bewoners uit het Groene Hart hebben Fred en Menno gesponsord, om zo projecten mogelijk te maken voor zieke kinderen in het GHZ. En daar gaan we mooie dingen mee doen die het ziekenhuisbezoek voor onze patiëntjes prettiger maken! Zo geven we de wachtkamer en behandelkamers van de Kinderpoli een mooie make-over. Ook gaan we op twee OK’s een fijne plek speciaal voor kinderen maken. Fred, Menno en alle gulle gevers enorm bedankt!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.