Steun ons

Welkom aan nieuwe Bedrijfsvriend Magneet

Het Schiedamse familiebedrijf Magneet is een communicatiecentrum waar je terecht kunt voor het bedrukken van, naar hun eigen zeggen, alles waar je maar een logo op kan zetten. Het bedrijf bestaat al sinds 1932 en Mathieu Levens is inmiddels de derde generatie van aanpakkers en probleemoplossers. Het bedrijf is nu ook Vriend van het GHZ geworden.

Magneet is benaderd door het Groene Hart Ziekenhuis om met hun fotobehang te zorgen voor een extra prettige sfeer in het ziekenhuis. De grote afbeeldingen van bijvoorbeeld weilanden met molens, de markt van Gouda en de schilderachtige haven zorgen voor afleiding en ontspanning. U komt ze op steeds meer plekken in het GHZ tegen.

Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Mathieu: “Ik vind het mooi waar de stichting Vrienden van het GHZ zich voor inzet. Je kunt de ziekte of pijn van patiënten niet wegnemen, maar je kunt het wel wat verzachten. Daarom zijn we Bedrijfsvriend geworden, waarbij we jaarlijks één of twee projecten kosteloos realiseren. Want wat doen voor elkaar hoort er gewoon bij.”

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.