Steun ons

Dat rijdt als een zonnetje!

Kinderen kunnen voortaan op eigen kracht naar de behandelkamer met een heuse mini-Tesla. Vorige week bezorgde Stichting Kind en Ziekenhuis de auto bij onze Kinderafdeling. 'Als een kind naar de röntgen moet, het laboratorium of een onderzoek, is dat al spannend genoeg,' vertelt pedagogisch medewerker Leontien. 'Het is dan toch geweldig als het zelf in de Tesla naar de juiste ruimte kan rijden? Zo geef je het kind toch nog een fijne herinnering aan het moment.'
De mini-Tesla is gelijk uitgeprobeerd én goedgekeurd door Nikola Zimonja die op dit moment op de afdeling verblijft. Namens hem en onze andere patiëntjes enorm bedankt voor deze gift! 💚

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.