Steun ons

2021 in vogelvlucht

Het jaar 2022 is alweer een flink eind op weg, maar dat neemt niet weg dat het leuk is nog even stil te staan bij alle moois wat 2021 ons heeft gebracht. In het jaaroverzicht 2021 van Stichting Vrienden van het GHZ kunt u ons jaar in vogelvlucht zien.

Bent u benieuwd welke leuke acties er in 2021 zijn georganiseerd? Of met welke mooie projecten we het ziekenhuisbezoek net een beetje prettiger hebben gemaakt voor patiƫnten? Dat, en nog veel meer, vindt u op hier.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.