Steun ons

Geslaagd bezoek Muziek aan Bed 

Met muziek proberen we patiënten een klein geluksmoment te bezorgen tijdens hun ziekenhuisverblijf. Want muziek brengt troost, vrolijkheid en het zorgt voor afleiding. Deze maand kwamen de muzikanten van Muziek aan Bed voor de tweede keer optreden in het GHZ. 

De cellisten speelden liedjes voor jong en oud; voor patiënten en hun familie op de afdeling Ouderengeneeskunde tot Neonatologie. Dat zorgde voor veel enthousiasme maar ook ontroering. Extra bijzonder was het bezoek aan de Intensive Care. Het geluidsniveau werd aangepast waardoor ook daar patiënten de heilzame klanken van een cello te horen kregen.

Dankzij onze Vrienden en Bedrijfsvrienden kunnen wij patiënten deze mooie muzikale beleving bezorgen. Benieuwd hoe zo'n bezoek eruit ziet? Dit filmpje is gemaakt tijdens het eerste bezoek, eerder dit jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.