Steun ons

Nationale Week van de Zorgvrienden

Niet alleen in het Groene Hart Ziekenhuis, maar ook in veel andere ziekenhuizen is een Vriendenstichting actief. Van 5 t/m 9 september organiseren wij samen de eerste editie van de “Zorgvriendenweek”.

In deze week laten Vriendenstichtingen en onderzoeksfondsen van de Nederlandse ziekenhuizen zien wat we betekenen voor patiënten. En wat u kunt bijdragen als Vriend. In het Groene Hart Ziekenhuis organiseren we ook verschillende activiteiten voor patiënten en bezoekers. 
Nieuwsgierig naar het werk van de Vriendenstichtingen? Neem dan een kijkje op www.zorgvriendenweek.nl.

Kom ook naar de Zorgvriendenweek!

Tijdens de Zorgvriendenweek is natuurlijk Freek, de giraffe van het GHZ, van de partij. Op dinsdag 6 september kunt u met Freek op de foto. Hij is om 9.30, 10.30 en 11.30 u te vinden in de centrale hal van het GHZ, bij de hoofdingang.

En maak kennis met ons nieuwste project! De virtuele fietstrainer helpt patiënten om in beweging te blijven tijdens hun ziekenhuisverblijf. Op donderdag 8 september kunnen bezoekers deze fietstrainer uitproberen. U vindt ons van 9.00 tot 12.00 uur in de centrale hal van het GHZ.

Tot ziens op 6 of 8 september!

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.