Steun ons

Speelgoed voor Dermatologie

Op de poli Dermatologie komen ook jonge patiëntjes met huidproblemen zoals eczeem. Hun bezoek wordt net wat leuker en meer ontspannen door het mooie speelgoed dat is gedoneerd door stichting Wees Weer Kind.

Bij binnenkomst kunnen de kinderen lekker spelen in de wachtkamer. En tijdens het onderzoek of de behandeling is het speelgoed een fijne afleiding voor de patiëntjes. Hartelijk dank voor deze mooie gift!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.