Steun ons

Bestuurslid Sharon van Gastel zwaait af

Eind 2022 heeft Sharon van Gastel afscheid genomen als bestuurslid van Stichting Vrienden van het GHZ. Zij was sinds 2016 bestuurslid.

Sharon heeft zich altijd met veel enthousiasme en betrokkenheid ingezet om het ziekenhuisbezoek een beetje fijner te maken voor patiƫnten en hun familie. Met haar creatieve inbreng, gastvrijheid en Goudse netwerk heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de acties en projecten van Stichting Vrienden van het GHZ. Wij willen Sharon enorm bedanken voor haar inzet!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.