Steun ons

Kerstverrassing voor patiëntjes en hun ouders

Met Kerst wil je natuurlijk het liefst thuis zijn en niet in het ziekenhuis. Kinderen en hun ouders die deze kerstdagen in het Groene Hart Ziekenhuis moesten doorbrengen, konden we dankzij Stichting Biezonder een leuke oppepper geven.

Op de afdelingen Kindergeneeskunde en Neonatologie kregen kinderen en hun ouders een speciale verrassingsdozen en een mooie ballon.  In de doos zaten o.a. knutselspullen, speelgoed en lekkers.  Zo werden de kerstdagen voor hen net wat leuker. Bedankt voor dit hartverwarmende gebaar!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.