Steun ons

Prettige feestdagen!

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Wij wensen u gezellige feestdagen en een heel mooi en gezond 2023.

De kerstboom is versierd
Oud en nieuw wordt gevierd
Wij wensen u in het nieuwe jaar
Geluk en aandacht voor elkaar


Fijne feestdagen en een mooi 2023! 

Wilt u ook nog iemand een mooie wens sturen? Stuur dan een leuke nieuwjaarskaart van de collectie van St. Vrienden van het GHZ. U vindt op onze webpagina van Kaartje2go. Van elke verkochte kaart gaat een bedrag naar onze projecten voor patiënten.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.