Steun ons

Nog even terugkijken

In het begin van het nieuwe jaar kijken we nog even terug naar vorig jaar. In 2022 hebben we op veel manieren het ziekenhuisbezoek voor patiënten en hun naasten net wat fijner kunnen maken.

Projecten als de Muziekagoog en knuffels voor de kleine patiëntjes gaven wat ontspanning en rust voor moeilijke of misschien wel spannende bezoeken. Met de Heart Pillows, Dag van de Mantelzorg en andere projecten voelden patiënten en hun naasten zich gezien en gesteund. Het is altijd een hoogtepunt wanneer de projecten een lach op het gezicht van de patiënten en hun naasten toveren. Iedereen die het afgelopen jaar geholpen heeft, enorm bedankt!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.