Steun ons

Zeg het met een kaartje 

In december riepen we iedereen op elkaar een hartverwarmende kerstwens te sturen via Kaartje2go. Daar is massaal gehoor aan gegeven; er zijn ruim 3.200 kaarten verstuurd! Wist u dat u het hele jaar door kaarten kunt versturen en daarmee patiënten in het GHZ kunt helpen?

Stichting Vrienden van het GHZ heeft namelijk ook leuke kaarten die je kunt sturen bij verjaardagen, geboorte, om iemand beterschap of sterkte te wensen en meer! U vindt ze op deze pagina

Met de opbrengst van de kaartverkoop kunnen we ook in 2023 mooie projecten opzetten. Bijvoorbeeld nieuwe couveusedagboeken voor vroeggeboren kinderen, muziekoptredens op verpleegafdelingen, afleiding met Virtual Reality-brillen en veel meer. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.