Steun ons

Omslagdoekjes helpen bij afscheid baby

Het verlies van een kind voor, tijdens of kort na de geboorte is een ontzettend aangrijpende gebeurtenis. Voor ouders, familieleden en andere naasten brengt dit een groot verdriet met zich mee.

De zorgverleners in het Groene Hart Ziekenhuis ondersteunen de ouders en betrokkenen hierbij. Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis draagt daar, met de hulp van Stichting Biezonder, een klein steentje aan bij met een handgemaakt omslagdoekje voor de baby. De omslagdoekjes worden speciaal voor ons gemaakt, zodat ze de juiste maat hebben voor het kindje. Babykleertjes zijn namelijk vaak te groot. Ook wordt aandacht besteed aan het gebruik van mooie en zachte materialen. Op deze manier hopen wij deze moeilijke periode iets te kunnen verlichten en bij te dragen aan een mooi afscheid.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.