Steun ons

Oncologiepatiënten in het zonnetje gezet

Op 4 februari was het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft.

In Nederland krijgt 1 op de 3 personen met kanker te maken. Deze ziekte heeft veel invloed op de patiënt, maar ook op de mensen om de patiënt heen. Stichting Inloophuis de Gele Linde zet zich in voor hen door middel van lotgenotencontact en activiteiten. Met prachtige rozen verrasten zij oncologiepatiënten in het GHZ en staken hen een hart onder de riem. “Het is fijn om dit te mogen en kunnen doen” aldus Helma van de Louw van De Gele Linde. Bedankt voor dit hartverwarmende gebaar!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.