Steun ons

Kom bij ons langs!

Nadat het een aantal jaar door corona niet mogelijk was, kunnen we u dit jaar weer uitnodigen in het GHZ! Zo kunnen we u meer vertellen over het werk van de Vriendenstichting, de ontwikkelingen in het ziekenhuis en kunt u een kijkje nemen bij onze projecten voor patiënten 

Op donderdag 20 april organiseren we een BedrijfsVriendenborrel. Onze BedrijfsVrienden ontvangen hiervoor een uitnodiging. Bent u of kent u een bedrijf dat nog geen Vriend is, maar wel geïnteresseerd is? Neem dan contact met ons op. 

In september zal weer een Vriendendag plaatsvinden in het Groene Hart Ziekenhuis. Over een aantal maanden ontvangen onze Vrienden een uitnodiging voor dit evenement.

We horen graag wat u leuk zou vinden om te beleven tijdens deze Vriendendag via deze korte enquête. Invullen duurt slechts 3 minuten. Hartelijk dank en we kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.