Steun ons

Mijlpaal bij actie Grand Café Roos

Een mooie mijlpaal bij Grand Café Roos in Boskoop. Met hun Sweet Roos actie is een prachtig bedrag opgehaald voor de afdeling Neonatologie in het Groene Hart Ziekenhuis.  

De medewerkers van Grand Café Roos zetten zich in voor kinderen in het GHZ die te vroeg worden geboren. Dankzij deze actie kan St. Vrienden van het GHZ nieuwe couveusedagboeken laten maken. Daarin schrijven verpleegkundigen mijlpalen en anekdotes van een kindje. De ouders missen deze momenten soms, omdat hun kind vaak langer in het ziekenhuis blijft dan zijzelf. Ook worden speciale stickers ontworpen om bij de mijlpalen in het boek te plakken, en naamslingers om de couveuse mee te versieren. Het couveusedagboek en de naamslinger gaan mee wanneer het kindje naar huis mag en vormen dan een mooi aandenken.

Ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee met iets lekkers erbij, en tegelijk vroeggeboren kinderen in het GHZ steunen? Ga dan ook naar Grand Café Roos in Boskoop en bestel een Sweet Roos. 

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.