Steun ons

Uitslapen met uitzicht

Een operatie is voor iedereen spannend en voor jonge patiƫntjes al helemaal. Daarom hebben we samen met zorgmedewerkers gekeken hoe we het bezoek aan de OK prettiger kunnen maken voor kinderen.

Dat hebben we gedaan door een speciale plek voor kinderen te maken. Boven het bed is een wolkenlucht met luchtballonnen, waar kinderen naar kunnen kijken terwijl ze wakker worden na de operatie. En voor de operatie kunnen kinderen zich vermaken met spelletjes op een nieuwe kindertablet. Hun eigen telefoon of tablet mogen ze namelijk niet meenemen naar binnen. Met deze projecten helpen we patiƫntjes om zich meer op hun gemak te voelen voor en na hun ingreep.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.