Steun ons

Zing een liedje voor me

Op de afdelingen Ouderengeneeskunde en Longgeneeskunde mochten we patiƫnten deze maand trakteren op een muzikale beleving.

De dames van Muzikaal Theater aan Huis brachten ontspanning en gezelligheid met hun mooie zang en muziekspel. Zo werd er hard gelachen toen iemand tijdens een liedje bij de zin '15 mooie meiden in een boerenschuur' opmerkte: "Dat wil ik ook wel!". Zo ziet u; muziek is een mooi medicijn!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.