Steun ons

BedrijfsVrienden op bezoek

Borreltijd! Voor de BedrijfsVrienden van St. Vrienden van het GHZ dan. Tijdens de allereerste BedrijfsVriendenBorrel werden zij verwelkomd door mascotte Freek de Giraffe. Ze kregen een inkijkje in ontwikkelingen in het GHZ én de plannen van de Vriendenstichting.

Verpleegkundigen en artsen van de IC, Neurologie en Neonatologie vertelden over de initiatieven die met steun van de Vrienden mogelijk zijn gemaakt. Al pratend ontstonden mooie nieuwe ideeën voor een prettig verblijf van patiënten die we samen in de toekomst kunnen gaan realiseren. De gasten konden zelf ook een aantal projecten ervaren. Zoals met een VR-bril de film van de IC bekijken die we inzetten voor traumaverwerking bij patiënten. Dank aan onze BedrijfsVrienden voor hun steun en enthousiasme!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.