Steun ons

Goed voorbereid op een operatie

Een operatie is niet niks, zeker niet voor jonge patiënten. Goede voorbereiding is daarbij belangrijk. 

Tijdens het preoperatief spreekuur worden kinderen en hun ouders voorbereid op de operatie. Sinds kort is ook een voorlichtingsfilm beschikbaar. De Vriendenstichting ontwikkelde vrolijke kaarten die worden uitgereikt op het spreekuur. Met de QR-code op de kaart is de film makkelijk te vinden. Zo weten kinderen nog beter wat ze kunnen verwachten en is een operatie minder spannend.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.