Steun ons

Fred in actie voor Freek

Ruim 41 jaar werkte Fred Hoogendijk in het Groene Hart Ziekenhuis. Afgelopen maand ging hij met pensioen. Voor zijn afscheid wilde hij geen bloemen, wijn of andere cadeaus. In plaats daarvan hield Fred een inzameling voor de Stichting Vrienden van het GHZ.

"Als medewerker van de Technische Dienst kwam ik op alle verschillende afdelingen van het GHZ" vertelt Fred. "Daar kon ik met eigen ogen zien wat de Vriendenstichting allemaal voor patiënten doet. Dat vond ik mooi en toen ik met pensioen ging wilde ik daar graag iets aan bijdragen. Ik heb mijn collega's gevraagd in plaats van een cadeau een bedrag te geven voor de Stichting Vrienden van het GHZ. En ik heb het zelf verdubbeld!"

Het mooie bedrag wat is ingezameld wordt gebruikt voor nieuwe knuffels van Freek de Giraffe. Zo hebben kinderen een maatje tijdens hun ziekenhuisopname. Bedankt Fred en (oud-)collega's voor deze super actie!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.