Steun ons

Ontspannen ontvangst

Een goede binnenkomer voor patiƫnten bij Diƫtiek en Functieonderzoeken Neurologie. De ontvangstruimte van deze afdelingen is vernieuwd.

Met nieuwe meubels en een grote muurafbeelding van de Goudse museumhaven heeft het een frisse uitstraling gekregen. Ook is rekening gehouden met de kinderen die hier komen voor een onderzoek of advies. Zij kunnen lekker spelen met de speelmodules aan de wand. Het bestaande speelmeubel is gedoneerd aan een ziekenhuis en weeshuis in Suriname.

De nieuwe ontvangstruimte is mogelijk gemaakt dankzij de steun van de stichtingen Het van Iterson Ziekenhuis, Sint Jozef Paviljoen en Diaconessenhuis De Wijk.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.