Steun ons

15 jaar!

Dit jaar viert de stichting Vrienden van het GHZ haar jubileum!

Al 15 jaar lang kunnen we, dankzij bewoners, bedrijven, scholieren en andere sponsoren uit Gouda en omstreken, patiƫnten en hun naasten in het Groene Hart Ziekenhuis ondersteunen. Zodat hun bezoek of verblijf net iets meer ontspannen, comfortabel en minder angstig wordt. En dat patiƫnten met een goed gevoel het ziekenhuis weer verlaten.

In de centrale hal van het GHZ vindt u een mooi bord met een selectie van onze projecten en hoe we dit mogelijk hebben kunnen maken met de steun van onze Vrienden. Op naar de volgende 15 jaar!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.