Steun ons

Gezocht: coördinator Heart Pillows Gouda

Al jarenlang mag de Mammapoli in het GHZ rekenen op de hulp van de vrijwilligers van Heart Pillows Gouda. Deze groep zoekt een nieuwe coördinator.

De vrijwilligers maken speciale hartvormige kussentjes voor borstkankerpatiënten, ter verlichting van de pijn na een operatie. Deze kussens worden enorm gewaardeerd door patiënten.

Per eind december 2023 neemt de huidige coördinator afscheid en zoekt de groep een enthousiaste vervanger voor deze vrijwilligersfunctie. De Heart Pillows worden door de vrijwilligers thuis gemaakt. De coördinator zorgt voor de materialen, regelt de subsidie via St. Vrienden van het GHZ en zorgt voor de onderlinge contacten. Klik hier voor meer informatie over het project.

Aanmelden

Houdt u van regelen en heeft u affiniteit met dit mooie en creatieve project, neem dan contact op met Loes Vrolijk. Zij nodigt u graag uit voor een oriënterend gesprek. Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.