Steun ons

Gezocht: particuliere Vrienden voor onderzoek

Bent u als particulier Vriend van het GHZ en wilt u graag uw mening delen? Dan zijn we op zoek naar u!

Om samen met onze Vrienden nog meer te bereiken willen we u graag nog beter leren kennen. Daarom doet stagiair Vera onderzoek naar de motivatie en betrokkenheid van onze particuliere Vrienden. In het kader daarvan zijn we op zoek naar particuliere Vrienden die willen deelnemen aan een kort interview. Het interview duurt 15-20 minuten. Het kan telefonisch of persoonlijk in het GHZ worden gehouden, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Interesse? Neem contact op met Vera Groeneboom. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.