Steun ons

Vieren met Vrienden

Op zaterdag 9 september kregen we bezoek van ruim 50 Vrienden van het GHZ tijdens de Vriendendag. Ze bezochten gerealiseerde projecten in het GHZ en kregen daarbij een toelichting van artsen en verpleegkundigen.

Zo was er een demonstratie van de Qwiek Up-projector door een pijnconsulent, konden bezoekers het IC-traject beleven via Virtual Reality en testten ze de Hospital Hero app op de Kinderpoli. Dat lokte reacties uit als “ik ben trots dat ik hieraan heb kunnen bijdragen” en “heel mooi om te zien dat ons geld zo goed is besteed”.

Al onze Vrienden hartelijk bedankt voor jullie onmisbare bijdrage! Dankzij jullie steun kunnen we patiënten een zo prettig mogelijke ervaring bieden. Samen maken we meer mogelijk!

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.