Steun ons

David's Gelato

Een lik, een hap, een neus vol slagroom... Een kind vol van blijdschap zien is een klein moment van intens geluk. “Warme momenten en koude ijsjes, ze zijn voor elkaar geschapen! Wij maken vers ijs, maar vooral geluksmomentjes", aldus David Hoppenbrouwers.

Onze ambitie? ’s werelds beste ijs! Gevestigd in Gouda met z’n wereldberoemde kaas en stroop­wafels en met een ijsmeester die is opgeleid in ’s werelds beroemdste ijsacademie in Italië, kan Da­vid’s Gelato maar één ambitie hebben: het beste ambachtelijke ijs van de wereld maken.

Alleen het beste is goed genoeg! Laten we begin­nen met ons personeel: we zijn erg trots werkgever te mogen zijn van een fantastisch team mensen. Dan de ingrediënten. ‚‚Niks komt uit een pakje, we maken echt alles zelf. Als we het niet zelf kunnen maken, kopen wij alleen het allerbeste. Zo komt de chocolade uit het Franse Valrhone en de notenpasta rechtstreeks uit Italië. We gebruiken minstens 50% vers fruit en de melk van de lokale boer wordt nog dezelfde dag verwerkt.

Geen conserveringsmiddel, geur- en smaakstoffen. In de productie van David’s Gelato ijs en sorbets worden geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen gebruikt.

Allergieën: door de manier waarop wij ijs en ook onze “toppings” maken, kunnen we maximaal rekening houden met allergieën.

Voor ons sorbetijs worden alleen natuurlijke pro­ducten gebruikt en deze zijn gluten- en allergenen­vrij. Zelfs onze koekjes zijn glutenvrij.

Innovatie: naast het ijs voor de ijssalons, maken we ijs voor mensen die ziek zijn. En niet alleen als troost, maar om beter te worden.

Speciaal voor mensen die in het ziekenhuis moeten aansterken, hebben we, onder de naam VITA, ijs ontwikkeld, dat is verrijkt met eiwitten en andere belangrijke bouwstoffen. Innovatie is belangrijk bij David’s Gelato, omdat wij vinden dat ijs een belangrijke rol kan spelen in ons welzijn.

Duurzaam: bij David’s Gelato zijn ALLE bekers, lepeltjes, rietjes en verpak­kingen van gere­cycled materiaal.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.

Deze website maakt gebruik van geanonimiseerde cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren en voor de analyse van onze website. Deze cookies kun je niet uitzetten. Bij het tonen en afspelen van YouTube video's worden cookies van derden geplaatst. Deze cookies van derden kun je wel uitzetten. Klik op "Akkoord" als je akkoord gaat met dit gebruik van cookies, klik op "Aanpassen" voor meer informatie en om zelf te bepalen welke cookies deze website plaatst.